IMG-20141113-WA0015Tempo Stucadoor is begonnen met ruim 30 jaar ervaring als een klein eenmanszaak in 2002. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich te weten ontwikkelen tot een succesvol bedrijf. Ons team van stukadoor specialisten leveren vak werk op en streven naar het maximale resultaat. Een mooi resultaat wordt behaald met netjes werken.Daarom vinden wij het belangrijk om ons werk ruimte altijd netjes achter te laten. Wij streven er naar uit om een glimlach te bezorgen op onze klanten z’n gezicht. Een glimlach van ons klant zorgt ervoor dat wij met een opgeheven hoofd en een trotse blik terug kunnen kijken naar het eindresultaat.

Ons team bestaat uit jonge jongens, die gemotiveerd zijn om het uiterste kwaliteit op te leveren . De prioriteit ligt bij ons bij discipline. Een gedisciplineerde werk, is een gelukkige klant.Vandaar beschikken wij ook over uitstekende referenties.

Mocht u interesse hebben en u bent opzoek naar een superieure stukadoor en unieke services, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van deze website.